Waterpark Terkaple

Sneekermeer, Friesland

Locatie: Skûtmakkerspôle 8, Terkaple
Aantal: 18
Oplevering: 2018

De voormalige camping Maran is in 2011 door D.M.G. Planontwikkeling B.V. aangekocht en geheel gerenoveerd. In de jaren daarna is er een geheel nieuwe infra structuur van wegen, leidingen, waterwegen en damwanden aangelegd. Totaal heeft het park 48 kavels voor de bouw van “Terkapler hûzen” en 20 riet-gedekte recreatievilla’s.

Waterpark Terkaple is gelegen nabij het Sneekermeer en bereikt u via een van de mooiste vaarroutes in Friesland. Het park biedt volop rust en voor gezellige drukte vaart u zo naar Sneek of Terherne. Voor de kinderen is vertier op de wateren op het park fantastisch en zonder gevaar van grote scheepvaart, omdat het op een aftakking van de vaarroute ligt. Het park heeft een eigen horecagelegenheid met terras aan het water.

Door de speelse waterwegen ligt elk huis aan het water. Deze prachtige, ruime, vrijstaande waterwoningen zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen, hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan in open vaarverbinding met het Sneekermeer.

Meer Paradys projecten

Heeft u een woning gezien die perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onze ontwikkelingen.

Interesse in een woning

Heeft u een woning gezien die perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onze ontwikkelingen.

Landal Schuttersbos gerealiseerd
Landal Vlieduyn gerealiseerd