FILOSOFIE

Onze vakantieparken kenmerken zich doordat zij zich aanpassen aan hun omgeving en niet omgekeerd. Samen met een (landschaps)architect worden de verblijven zó ontworpen en geplaatst dat zij een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Daardoor onderscheiden onze ontwikkelingen zich ook van elkaar: lodges (o.a. project Gooilanden), villa’s (o.a. Elfstedenhart) en recreatieappartementen (o.a. West-Terschelling). Duurzaamheid in de bouw en aanleg (o.a. biodiversiteit met bloemenvelden) zijn vanzelfsprekend onderdeel van ons bedrijf. Niet omdat het moet, maar omdat we ons terdege bewust zijn van onze invloed op de omgeving nu en in de toekomst.

OVER ONS

De directie bestaat uit Gaby Broekhuijsen, Arie de Jong en Wigle Sinnema. Elkaar leren kennen in 2010 en sindsdien een ijzersterk team door hun aanvullende capaciteiten. Wat een ieder bindt binnen Paradys Recreatie is integriteit. Dat is in ieder geval een voorwaarde om onderdeel te mogen uitmaken van het team.

Gaby Broekhuijsen is afgestudeerd als econoom en heeft daarna kort gewerkt in het bankwezen. Sinds 2000 diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening met succes opgezet en is sinds 2007 eigenaar van Parc Estate Recreatiemakelaars.

Arie de Jong heeft 40 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Begonnen bij een architectenbureau en daarna in bijna 25 jaar, alle afdelingen bij Jorritsma Bouw doorlopen. Was tot 2008 mede-eigenaar en de laatste jaren verantwoordelijk voor de afdeling projectontwikkeling. Vanaf 2008 als zelfstandig ondernemer in de recreatie-ontwikkeling.

Wigle Sinnema is ondernemer en een bestuurder pur sang. Hij is o.a. bestuurder bij het Waterschap, voorzitter van de KNKB en was wethouder in de gemeente Súdwest-FryslânTevens heeft hij een groot akkerbouw bedrijf. Sinds enige jaren is hij actief als ontwikkelaar in de recreatiebranche.

PARTNERS

Paradys doet waar zij goed in is: het voor eigen rekening en risico ontwikkelen van recreatieparken. En onafhankelijkheid is daarin essentieel. Paradys is niet gebonden aan welke organisatie dan ook en kan daarom projectspecifiek haar partners selecteren. Paradys heeft voor de verhuur naar tevredenheid samengewerkt met o.a. LandalGreenparks en Dutchen, maar ook lokale verhuurorganisaties laten zien de goede kwaliteit te kunnen bieden. Dit geldt ook voor de realisatie van de inrichting van de terreinen, recreatieverblijven en de bouw: dit hebben we gerealiseerd met grote aannemers o.a. Bouwgroep Dijkstra Draisma en Van Wijnen, maar ook met kleinere aannemers, zoals Woody World, die passend zijn bij een bepaald project.

Paradys Recreatie is de overkoepelende naam voor een aantal projectontwikkelingsbedrijven zoals Gooische Hart Recreatie B.V. en Elfstedenhart Recreatie B.V.

Meer Paradys projecten

Bekijk hier al onze projecten. Neem gerust contact op indien u meer wilt weten, wij vertellen u graag over onze ontwikkelingen.

Interesse in een woning?

Heeft u een woning gezien die perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onze ontwikkelingen.